Susu ibu mengandung

Hai mommies , boleh suggest susu ibu mengandung yg sesuai & bagus ? Saya ada 2pilihan iaitu frisomom dan similac mom. Antara ni mana ok atau jika ada yg lain boleh cadangkan ? 😇😇

1 Balas

try je sis mana2 Dulu.. sy pernah try karihome mama dgn anmum, dua2 sy x okay, xlalu tekak, rse nk muntah .. last2 sy minum susu kotak HL tu je 😅 kotak besar tuu, sehari 2kli minum pagii bgn tidur dgn malam nak tidur .. boleh laa .. jimat pun jimat