Breast Pump

Hai mommies, boleh suggest kan tak jenama breast pump yang bestt? Jenuh duk survey, too many choices 😅 #1stpregnancy

7 Balas

saya suggest beli breastpump cup yg boleh masuk dlm bra. mudah dan senang. boleh pump sambil buat kerja lain. tak perlu nak bukak baju and tak pakai tube. cuma jenis macam ni bajet keras sikit. mamalab the best. nk bajet murah, boleh cuba shapee, bearmom, yonmum kot satu lagi. makesure kena ukur saiz nipple. saya rekemen shapee sebab size ada kecik n besar. bearmom n yonmum tu terhad.

3y ago

Thank you for sharing ya 🤗

Sy guna youha onyx. Untuk d ofis, sy guna handsfree youha youcup. Next year plan beli youha ava pula sebab tubeless so boleh pam sambil mgajar 😆 Apapun sblm beli kena tahu ukuran saiz nipple supaya boleh cari saiz flange yg sesuai 😊

Saya beli spectra s1 untuk pump di rumah. Sbb rating tinggi dekat amazon dan pump ni hospital grade. Cuma besar gedabak. Haha. Tapi tak berat pun. Ada night light, rechargeable dan tak bising langsung ☺️

3y ago

Oh yeke? Okayy nanti kita try survey tengok. Tq awak ☺️

Saya beli yg ni..hari tu try untuk massage okey.. Untk pump susu belum, baby belum keluar😁😍

3y ago

Terima kasih 💕

real bubbee from momo house..

3y ago

most wc 😊😊 sy anak da 10m still pakai lagi.. ada kualiti la barang dr momo house.. moga membantu 😄😄

Sy pun tgh survey. Any help?

Haenim best i guna tak sakit

3y ago

Okayy, nanti kita try survey haenim. Btw thank youuu ☺️