Baby 8 bulan mata berair / tahi

Hai mommies. Boleh share pengalaman nak ubat mata baby 8 bulan yg kerap berair dan ada tahi 🥹 baby saya kerap sgt mcm tu. Tp tak lama sampai berhari lah, cumanya kerap kali.

2 Balas

mommy ada rasa panas x bila sentuh dahi anak? sbb anak sy cmtu.. kalau dia bertahi mata mmg panas dalam tu

10mo ago

panas dalam...kalau sy ..bg anak minum air kelapa dan bg ank bykkn minum air putih ..mlm sy letak koolfever kaler pink

ank sy br alami arini. tp sbelah mata jek. isau plak. check suhu 36.7. ni tgh pantau2. tkt