SUSU FORMULA

hai mommies, boleh share baby minum susu formula jenis apa yg sesuai? baby saya sebulan lebih, dah try Lactogen, Dutchbaby, Morinaga, Dupro. Semua tak sesuai n sembelit. Frisolac AR je yg okay tapi klau bagi selalu jadi cirit pulak. saya dah buntu nak cuba apa. mohon sharing dari mommies semua ya. terima kasih. #firstbaby #pleasehelp #firstmom

5 Balas

Baby saya minum S26 alhamdulillah so far ok

5mo ago

njis baby ok x msa mula2 s26? bby sy lps je tukr susu s26 njis dia jd hijau gelap 🫥