Nama anak perempuan.

Hai mommies. . .Boleh cadangkan nama2 utk anak perempuan tak. Nk yg ada maksud baik2.. 1st pregnancy. 31 weeks?

18 Balas

Farha Afrina , Ayana Afrina . Lupa mksdnya . Tp maknanya sy igt bijaksana . Maksdnya semua bgus2. Hope bby i girl. Hehe

Aura maisarah😍 Aura =sinar atau cahaya Maisarah=kekayaan/ kelapangan/nyaman/ketenangan/kemakmuran

Nia Qalesya Mikayla - Cahaya, tnda cnta murni dn tnggi, anugerah tuhan. I mnt nama ni tp i bby boy hehhe

Khadijah...wanita pertama yg masuk islam dan beriman kepada NABI MUHAMMAD SAW

Zulaikha, khairunnisa, fatin, sarah, nama nama yg baik ni in shaa Allah

Nur Aina Humaira Cahaya mata yang cantik pipi kemerah2an

Annur Humairah -Cahaya/Pipi kemerah-merahan

Nur zahra zinnirah (bunga srikandi islam)

Naura Amanda - bunga yang disayangi🌼

- maryam nusaibah - khadijah fatimah