BINTIK PUTIH KECIL PADA MUKA

Hai mommies. Bole ilang x? Baby 1bulan setengah.

BINTIK PUTIH KECIL PADA MUKA
6 Balas

doktor ckap jngan picit,ltak cream sprti losyen..sbb lma2 bntik tu akn hilang..lbh lgi msa mndi..ank sy lhir,lgi bnyak bntik2 putih tu..doktor pesan jngan skali picit wlau picit prlhan..sbb tkut brdarah,n kuman akn mksud..lbh baik ltak cream jea.. ini pglman sy lh,tak psti klau ibu2 y lain..☺️

3y ago

Terima kasih puan 😍

klw bby sejak d lahirkan..xpyaa lh picit ke letak lotion semua...bby cy pn mcm tu.ada bintik-bintik putih d muka..cy xda letak apa2..dia sndri hilng...

3y ago

tq puan☺️😘

hye mummy.. boleh mummy.. mummy boleh gune kalmy lotion .. kalau mummy berminat mummy boleh wsp ibu www.wasap.my/60138661354

picit je slow² , bby sy umur dye 2 bulan sy picitkn skrng ni dh hilng

3y ago

tak blh la main picit2. kesian baby. lama2 hilang tuu

nanti lama2 akan hilang.. lepas susu lap dgn napkin lembab..

3y ago

Tq puan 🥰

Thanks mummy ika 😘