Baby 4bulan selsema

Hai mommies.. Baby sy 4bln++.. Tgh kene selsema dr semalam.. Ada cara tak nak hilangkan selsema baby sy tu? Sy tanya sbb ni anak 1st..

4 Balas

Bawak pg clinic sis.. Walaupun xde ubat utk bby umur bawah 6 bulan. Nanti doc check condition dia etc.. Pastu maybe doc bagi air cuci hidung mcm sterimar tu.. Baby saya tak pernah selsema tapi pernah hidung berbunyi2 pastu bawak jumpa doc, rupa2 nya nafas dia laju (abnormal) & pg xray & ambik darah, rupa2 nya ada infection dlm paru2.. Syukur xteruk xperlu warded. Cuma perlu monitor.

mommy boleh cuba cf-Rub balm boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/cfrub

sy buat minyak garlic sendiri... alhamdulillah elok ,bby sy umur 3 bulan

susu ibu ja .. ade ubat dkt susu ibu ....