Pregnancy Week 23

Hai mommies, adakah yg hari2 craving minum milo panas rather than minum susu? Sbb klo minum susu mesti mual2. Tp ada jga ambil supplements Blackmore Pregnancy & Breast-feeding formula tu. #secondbaby #23week

2 Balas

hati2 sis. milo tu sebahagian drpd kafein juga. kafein kalo kita ambil banyak2 takut hb low. kalo sis xde masalah hb low dan gdm takpelah boleh je ambil hari2. susu tu kalau x lalu nk minum, boleh makan vitamin yg mengandungi kalsium utk menggantikan susu.

Sy, tp last2 sangkut hb low. Terus x minum. Dan sy x ambil supplement luar selain kk.