Makan durian

Hai mommies Adaa tak yg kt sini dh masuk 8bulan tapi dah makan durian ? Kalau adaa korang makan banyak tak ? Atau buat raso raso je ? 😅

10 Balas

sejenis yang suka durian dpt 3 ulas tu cukup la sbb somi x suka bau durian, hilangkan kempunan tu bole la sis nt berpantang lgsg xleh makan dah update: saya ada appt dgn peg. pakar pemakanan utk bertanya psl ni dia kata 2 ulas max 3 ulas sahaja klu nak makan durian 😅😅

saya baru masuk 8bulan . baru makan durian mnggu lepas sbb teringin sngat . makan dlm 3/4ulas . Alhamdulillah takde pape

Saya🙋🏻‍♀️ currently dah 33weeks. Hari tu makan masa 32weeks. Tapi sehari seulas dua je saya makan

Saya baru balik dari Penang makan black thorn sedap nyaaa. Saya dah 8 bulan and saya makan agak banyak jugak.

3mo ago

Lepas makan banyak tu adaa effect apa apaa tak ? Macam sakit perut kee atau apa apa lah 😅

Sudahhh. Dah takda fikir nak raso raso dah. Haha doa yg baik baik je awak. Insha allah takda ape ape.

sy hari2 makan. tp takat 2, 3 ulas jela sehari. tp kalau ada gdm, kena control jugak. sbb gula tinggi

sy nak masuk 5 bulan, dah makan durian. dapat la rasa 4-5 ulas. haritu pun ada makan serawa durian.

haha. baru je makann.ya Allah tak sedar ada gdm. banyakkk saya makan tadii😭😭😭😂😂😂

sy pon tgh takot skrg ni 8bln jgk musim durian pulak😅 takot terasa kne kntraksi awl

Buat gaso2 je hehe