Malas mandi

Hai mommies. Ada yang sama macam saya tak? Since preggy anak kedua ni, saya jadi malas mandi, malas sikat rambut, cuci muka pun malas. Memang serba serbi malas la bab jaga diri ni 😭😭

1 Balas

saya masa preggy anak 1st sama jugak. malas mandi. tak cuci muka pakai sabun muka. tak pakai krim, bedak, lips balm pon tak. perfume apa pon tak. tudung sarung ja. serba serbi malas. muka kusam pucat. malas masak. anak perempuan. masa preggy anak no.2 lelaki, okey pulak. rajin serba serbi.

4y ago

Saya rajin serba serbi anak first dulu girl haha terbalik kita ni 😂😂