mata berair

hai mommies, ada tk baby mommies sama mcm baby sy ? matanya kerap berair n akan jadi taik mata/berkerak. tapi baby sy mata belah kiri sahaja mcmtu. normal ke ? baby sy baru 1bulan. nak kena kerap bersihkan setiap masa. ada tips tk nak hilangkan? or akan hilang sendiri nnti ? #firstmom #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

ada..guna susu badan utk ubatkan mata baby disini sy sharekan link ttg rawatan mata bg baby... mcm sy dlu anak lahir prem pun mengalaminya...bila try tips yg dR zubaidi share ni... alhamdulillah anak cpt sembuh..mg anak puan cpt sembuh..dan mg dpmudah segalanya..aamiin http://drzubaidi.com/blog/air-mata-bayi-kerap-berair/

1y ago

baik terima kasih sis atas perkongsiannya .. aamiin 🤲🏻

smaa sis kerap bersihkan then titik susu badan ni dah alhamdulillah takda