Tak period sebulan?

Hai mommies ada tak yg dah delay period sebulan tapi upt -ve tapi asyik kejang perut je..seminggu dah sakit period tak datang pon #ingintahu#bantusharing

3 Balas

saya kalau delay period dan dah sakit tapi tak turun2 darahnya, saya kena banyakkan minum air dan exercise. bila exercise hormon makin stabil dan bantu lancarkan darah period.

8mo ago

@xzlyn, sebab dari zaman anak dara mmg period tak stabil, jadi dah reti nak tackle mcm mana kan. sekarang sy ambil magnesium, bantu sangat seimbangkan hormon, period pun much better.

masalah hormones tu

hormones problem