Rasa panas di kulit perut

Hai Mommies, ada tak yang rasa macam burning atau pedih2 di kulit bahagian atas perut bawah payudara, dia datang tiba2 je rasa tu, taktau macam mana nak legakan dan taktau punca

3 Balas

sama macam saya hari2 rasa macam tu...jadi risau...xselesa... rsa terbakar

3mo ago

Ohh saya tak berseorangan la ni…first time mom jugak, logikla kulit jadi stretch out kan, kita pulak badan kecik je, thank you mummy atas respons ❤️🥹