Mommies gdm

Hai mommies. Ada tak mommy yg taksangkut gdm walaupun ada family yg kencing manis & umur mommies 27++? Boleh bagi tips tak? Minggu depan saya minum air gula, ayah pesakit kencing manis, risaunya sangkut gdm😣#ingintahu #bantusharing

2 Balas

saya sis. arwah ayah kencing manis allahamdulilah xkena gdm. sy puasa start pukul 8 lagi.. lepas pukul 8 tu just minum air kosong je. kurangkan manis dan kurang nasi bykkn lauk

jaga makan/minum. tu saja. kalau sangkut just follow advice dktr dan misi sahaja.