Bersalin hospital Shah Alam

Hai mommies! Ada tak dekat sini yg bersalin bulan december dekat hospital shah alam? Boleh share pengalaman dgn kami yg bakal melahirkan disana? #ingintahu

6 Balas

Assalamu’alaikum mommies semua.. sy 3x 2 bersalin 1 keguguran n ketiganya proses di HTaR Alhamdulillah bg sy semua ok menunggu x lebih 30mnt nk dapatkan katil.. discharge ambil masa sikit sbb security sana sana tinggi utk elak baby tertukar ke apa la kot..bill sy utk dua2 anak less 210.. anak kedua saya aug last year.tu sekadar perkongsian harap membantu para mommies semua.. semoga semuanya selamat utk kalian.❤️