Hi mommies

Hai mommies.. ada sesiapa tahu tak knp jahitan episiotomy sy dah 3 bulan lebih tak sembuh2 lagi? Masih terasa sakit kat tepi tu xsembuh lg, dalam faraj pun ada lg mcm daging kck tu doktor ckp tu simpulan benang jahitan.. hmmmm.. dah 3 bulan lebih dah ni lama sgt xsembuh2 jgk?

1 Balas

Increase ur vit c intake mommy since vit c proven boleh percepatkn penyembuhan luka. Wasap qila for more info www.wasap.my/+60163585235