BUNTING PELANDUK

Hai mommies, ada ke kat sini yang ada experience bunting pelanduk ? Cuba share pengalaman cemana perkembangan baby

9 Balas

Sy Khawin dah 3 bulan, cek prganant dah 2 bulan lebih, tapi period datang ontime 😅. Alahan xde. cuma tiba2 demam minggu lepas hari ni baru tahu prgnant. Priod bulan 9 je yg xdtg . Patut la perut buncit semacam 😅

5y ago

dia datang cam period ke sis?

Memang ada yg pregnant tpi ada turun darah mcm period.. Sya tngh alami nya sekarang da 3 doc sya jmpe tk de apa2 kat rahim, scan pun masih tk nmpk, tpi perut buncit ke depan mcm pregnant.

4y ago

skrg sis masi prengnant ke ..?

Sy... Period mmg cam biasa smpai 5bln... Alhamdulilah.. Ank2 sihat Dan mmbsar dgn jaya nya.. Hehehe.. Skrg pun tga prgant yg ke 5

5y ago

kalau kita bunting pelanduk ni..kalau cek upt detect x mengandung?

setau sye bunting planduk ni dia priod wlupun tgh mngandung ..masyallah jrg2 jmpa org mcm ni..

Bunting pelanduk tu macam mana? Biasa dengar bunting gajah. Tanya je, sebab X pernah dengar

5y ago

Org dulu2 kan tak ke hosp😌 harap bidan je yg kasih beranak..

Sy first time dgr smua ni😅😅 bunting pelamin tu biasa dgr haha

Apa 2 bunting pelanduk?? Bunting pelamin tahu la 😅

Tkpernh dgr. Prnh dgr buntg pelamin jer 🤣

5y ago

Klau bunting pelanduk cek upt positive or negative jgk?

1st time dgar