Air Halia

Hai mommie .. Nak tanye boleh ke sy minum air halia sbb nak kurangkan angin .. Perut selalu rase mcm bergas jehh .. Usia kandungan 7week ..

16 Balas

Sy minum air lemon hangat, nurse sy bgtaw boleh sapu minyak angin sikit², klu pedih ulu hati blh mkn gaviscon...

4y ago

hahaa, klu tuang mcm air paip mgkn laa kot 😂... ltk sikit² xde la smpi msok dlm rahim 😂... kwn awk tu nurse or doc ke.. klu awk was² lbh baik tye n doc n nurse yg jga awk...