Nursing pillow

Hai momiesss.. nursing pillow perlu x ye utk direct bf? Apa pengalaman momies? Kalau xperlu, boleh digantikan dgn bantal2 biasa ke? & berapa bantal perlu Kalau perlu, jenis yg mcmana ye? Ke any brand je.. Tq momiess yg hebattttt 😉

1 Balas

hello, benda ni depends on people. some rasa nursing pillow beguna. macam saya, saya pakai dua2. nursing pillow pakai, bantal biasa pun pakai.

2y ago

tq sis.. sy dah beli nursing pillow 🙂kalau x pakai pon, sedap jgk buat peluk haha