Nursing pillow

hi.. nursing pillow perlu ke x ye? nak beli rasa serba salah sebab ada yg ckp perlu ada yg ckp x perlu.. sy ada Google tenang nursing pillow.. selain support tgn kita dukung baby masa mnyusu, pillow tu jugak boleh guna utk ajar/support masa baby fasa belajar duduk.. boleh share pendapat mommies? #1stbaby

1 Balas

Kalau nak selesa time bf guna nursing pillow...saya beli pun jarang guna sebab bf merata 😅 kdg kat ruang tamu, kdg dlm bilik, kdg depan tv...so malas nak ke hulur hilir bwk bantal tu 🤭