Mual muntah

Hai momiess. Sy dah 11week tapi mual muntah letih hari2 nak hadap. Makan pun takde selera even lapar.. rindu pulak nak makan nasi belauk mcm dulu. Ni anak ketiga , first time mcm ni. Banyak sgt alahan 😆 ada org mcm sy ke ? #ingintahu

2 Balas

ank ketiga jugak. tp sy mmg jnis alahan teruk. betul2 sgt rindu nk mkn nasi berlauk! tgok org mkn mcm sedap sgttt tp sy mmg avoid sbb tau apa yg sy xbleh mkn

4d ago

Sedih kan sis. Takut bb x ckup mkn hm 🥺

saya sampai dah sepanjang mengandung pun macam tu 😅 anak first. sampai skrg trauma nak mengandung lagi sbb alahan teruk sampai sebelum bersalin pun

4d ago

anak saya lelaki