baby carrier

hai mommies...mintak suggest carrier yg sesuai utk baby sebulan ke atas..baby sy umur sebulan lebih berat dah 4kg++..baby dlm fasa 24jam nak berdukung aje..mommy nya halus 40kg aje, xlarat nk dukung dia lama² 😅😅 terima kasih mommiess 🫶🏻

8 Balas

I guna Ergo baby. Pakai masa bf baby jugak masa kat rumah and kat luar. Ada hood utk protect kepala baby dari matahari. So far best. Comfortable and design sesuai untuk spine baby. Sangat ergonomic. Boleh carry depan dan belakang sampai budak 20kg. Harga range dalam 800-900

saya pakai cuddle me levana. yg ni boleh pkai dr newborn tkyah add on infant insert tu. so far pakai dr 2 bulan okay je. bby skrng dah 6kg++ selesa je dukung siap tido lg tiap kli duduk dlm tu. harga pun affrdble je.

10mo ago

yups cuddle me punya carrier mmg terbaik .. boleh pkai dri nb smpai 2thn klau x silap

sama laa saya dulu pun gituu, anak masuk 2m 4.9kg mak halus penat berdukung jeee selalu. tp kena banyak dilantai jgk utk perkembangan dia.. tummy time penting tu. takmau lantai mommy laa jd lantai🤣

Sy guna cuddle me lite, tp ni suitable utk baby 4 bulan atau berat 7kg. Nb suitable cuddle me levana, nb 3kg+ smp berat max 20kg. Rase levana ni mcm new la sebab mse beli yg lite xde lagi levana ni.

10mo ago

dah lama riki konny baby ni 🤭 brand jepun selalunya kualiti bagus, tahan lama. SIL ada guna yg dupe punya, murah je beli di shopee. lama juga dia pakai, sampai anak setahun lebih masih pakai. tapi anak dia semangat, lama2 kain dia overstretched, dah menggelebeh haha. tapi boleh pakai 1+ tahun tu okay lah rasanya dengan harga dia beli time tu.

sy pun pkai cuddle me levana. kain dia ringan, x panas. selesa, baby saya pkai dari sebulan lebih 4kg lebih sampai la skarang dh 4 bulan. seronok dia tido dlm tu.

Hi, cuba awak search nana maxima