baby gerak

Hai momies sy curious nak tahu rasa gerakan bayi dalam kandungan 15-16weeks..sy konfuse sbb sy mcm rsa ada grrakan kecil kat bawah tu cuma sy xpasti tu angin atau baby gerak hehee..i really excited to know. #15w5daysprrgancy

12 Balas

Sy pun rasa mcm ada gerak2 diperut, ingatkan angin tp rsenye mmg baby yg gerak. Bila alih kedudukan mengiring dia pun ikut gerak sekali hehehe kalau sehari tak rasa gerakan pun dh mula rindu. Skg wk15d6.

4y ago

bestnya...x sbar nk rasa baby kick...

Rasa kena cuit2 sikit je..kadang kuat bleh rasa..klo baby boy kasar sikit kadang bleh rasa betul dia tendang

4y ago

Sy rsa mcm angin huhu tu yg confuse. Nurse kk tnga sy pun sy jwb blm rasa huhu

sy masuk 16weeks dah rasa gerak geli2 kat dalam perut 😂 skg nak masuk 18minggu makin kuat pula gerak

4y ago

Tak geli cuma rasa cam angin huhu.....

Mungkin baby gerak tu sis. Rasa bubble2. Saya pun rasa first time masa 15 w.

4y ago

Ooh. Trima kasih sis 😘

Sama lahh sis sya pun baru 16 week 2 hari

4y ago

Alhamdulillah.. Jga diri sis

Klu rasa geli2 halus tu ya lah tu

4y ago

Takgeli tapi rsa cam angin kat bawah tu huhu....

Rase mcm bervibrate setempat..

4y ago

Oo hehe trima kasih sis 🥰

Sy pun curious hehe..

Baby la tu hahahaha 😂🤣

4y ago

Hihi ramai kata bby mybe betul bby 😅🥰

18weeks bru rasa