Biji buah naga

Hai momies semuaa, nak tanya biji buah naga tu boleh ke baby telan? Anak saya sekarang 8m. Dulu saya saring je kadang2 makan guna feeder tu. Jadi tak pernah lagi bagi makan dengan biji sekali. Kalau boleh makan saya nak potong2 je la cadangnya. #bantusharing #pleasehelp #firstbaby #firstmom

6 Balas

xde mslh pon. nanti biji2 keluar melalui poo baby awak. sy xpernah asing pon. baby makan dr 6m lg. anak sulung pon mcm tu dulu masa dia start mkn.

7mo ago

awak boleh buat bubur sumsum buah naga, overnight oat+buah naga, pancake buah naga. sedapp

Saya bagi je. Ank ok je. Nnti berak kluar skli biji dia

Boleh sis. Nanti keluar balik melalui poopoo ya..

Boleh makan, awak. 😊

boleh je

boleh..