Naikkn berat badan baby

Hai momies semua . Baru baru ni checkup sebulan , berat baby tak naik . Nurse dan doktor bising . Lagi 2 minggu kena pi checkup lagi untuk pantau berat baby . Saya fully bf , boleh ke saya campur susu fm tanpa consult dgn doktor dlu ? Kalau boleh susu apa yg elok untuk naikkan berat badan baby ye ?

2 Balas

Susu formula ni sis kne try and error ye....tk semua baby serasi dgn susu yg kita suggest kn sis....mcm sye 8 jenis susu tukar2 sbb ank sye sembelit teruk....dan sye kne monitor berat ank time 2 bulan haritu sejak sye try susu dupro ank sye serasi ank sye 3 bulan 28 hari berat dia 6kg lbih...20hb ni nk g checkup tk thu berpa yg naik