Ttc. Please 💔

Hai momies ❤️ Saya ttc , tempoh suci saya biasa 22 hari , harini hari yang ke-27 , hari ke-25 saya check pakai upt , tapi 1 line je 😢. Seterusnya apa saya kena buat ye ? ☺️ Bantu saya ya. Nak pergi klinik , hm , kena tunggu hujung bulan laa 🙂. Lagi pkp disambung ni. Terima kasih ye.

2 Balas

Hi puan, diharap bersabar. Saya cadangkan puan test semula UPT selepas sebulan lewat period. Jika result +ve tahniah, puan boleh ke klinik untuk pengesahan.

3y ago

Terima kasih puan ❤️☺️

bter sis rjuk doc sis