due date💜

hai momies ada tak yg sama due date ngan kita 13/11 smoga dpermudahkan urusan brsalin nnt buat ibu2 yg bakal mlahirkan nnt💕

11 Balas

Saya 19/11 first baby. Alhamdulillah baby active rajin bersembang dgn baby sbb saya ni suka bebual harap mudah lah urusan bersalin 🥰

Hampir dekat. Sy 19/11 tapi anak first taktau laa org ckp lambat kan. Semoga Allah permudahkan urusan kita untuk bersalin. Aamiinn

sy 7/11 🥰 Aamiin.. smoga sama2 dipermudahkn urusan bersalin.. sis alahan ad dtg blik x?

9mo ago

due kita sama , tp sy kena czer nanti , belum dpt tarikh.. semoga dipermudahkan segalanya

Kita sama ❤️ 13/11 . Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin jugak 🌹✨

Sama🙋🏻‍♀️ semoga dipermudahkan urusan kita.. inshaAllah 🌸

sama..moga kita dpermudahkan bersalin..aminn

Me me 🙋good luck n safe labour 😊

2y ago

awak pun smoga dpermudahkan kan urusan brsalin nnt☺️

16/11 @ 18/11 🤲🏻❤️

14/11🤍

2y ago

bengkak xda cuma betis selalu krem je

Saya pon 11/11 hehe