nak tnya

Hai mom morning.... Siapa kat sini... Tespack ada yg negatif dan ada yg positif??? Blh share pengalaman kah??

4 Balas

Sis saya pun bgt2.. Sa ada p kilnk nak cek kencing kptsn nya weak positif, lps to aku beli bikin test kehamlin, cek pagi2 negtif.. Tpi aku diberi tamu jnji cek kncing balik ke kilnk..

Sy da 6hri cek stil neg.. Dlu Anak 1st 2@3hri lewat terus dpt 2line..still mnungu nie.. Risau jga ntah mnungu perid ke tidak nie..

Baby ke-2 saya try awal² neg. Tpi masa da 1bulan lebih da positive.. check kat klinik mmg pregnant la tapi masih awal..

5y ago

Kalau ade dua line walaupun x terang, saya rasa sis pregnant.. sama la baby ke-2 saya x terang jgk tpi Alhamdulillah pregnant.. tunggu bbrp hari pastu test semula. In Sha Allah line da terang.. Harap membantu.. Tahniah..

-ve gak... Tunggu seminggu lg bru nk check balik.. 😢😢

4y ago

Da brapa hri lewat peeiod sis.. Sma la mcm sy.. Dh 6 hri msh neg