Baby Songsang

Hai mom. Kndugan bby sdh 37mggu. Bby masi songsang. Tadi petang sdh doktor pusing. Bby taknak gerak juga. 20.9. Ni mau kna oprit. Sya tida mau kna oprit. Jdi sblm 20 tu. Sya nak bby kpla di bwa. Ada tak mom2 di sini tau cara dia.

1 Balas

Sis klu dh 37 minggu mmg doctors suggest Czer.. Sama macam saya.. Anak pertama 37 minggu songsang..

5y ago

Ohh mna tau ada cara supaya tida songsang. Sbb ank ptma brnak normal. Sya tkt czer.