Mohon penjelasan

Hai, mohon pencerahan. Saya telah check upt pd 23/8 dan result menunjukkan +ve 5week, pd 27/8 saya mengalami pendarahan dan terus ke klinik untuk mendapatkan nasihat doktor, doktor membekalkan saya ubat duphaston. Masalahnya sehingga hari ini masih terdapat kesan seperti gambar. Adakan kandungan saya bermaslah? #pleasehelp #bantusharing

Mohon penjelasan
2 Balas

Kena selalu monitor sis. Kalo ada darah fresh cepat2 pergi klinik. Saya baru lepas miscarriage. Awal2 keluar coklat2 macam tu lepastu start bleeding. Scan doktor cakap rahim kembang. Cek urine 1 line. Doktor cakap period. Next day keluar kantung. Heee...

3y ago

baik sis, terima kasih

nsfw please..bykkn bedrest dan elakkan buat aktiviti atau kerja yg berat²..