Risau berat baby

Hai mmy... Nak tanya... Sapa ade pengalaman 35w berat baby 2kg je... Kecik sangat ke mmy? Risau la plak... Ape makanan untok naikkan berat bby ye? 2 mggu lg nk g scan .. mintak2 naik la #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

16 Balas

sy bersalin 35w baby 1.9 je. tp doc tak bising pn. n now baby sy dh 4bulan. dh montel pn. kalah baby2 yg lahir bkn pramatang

2y ago

sis campur susu ke? ke bf je?

saya pun doc pakar ckp kcik bby 1 .4kg tpi saya tak lh risau Sebb semua ok dh scan details sekrg Sya dh 34week

normal je tu. besar Sgt pun payah juga.. nanti susah nk meneran... pastu di suspek gdm plak

Normal berat baby gitu.Nanti dah dekat due ,baby akan lagi besar.

normal lhtu.. nt dh cukup masa naik lg.. baby x blh besar sgt..

makn telo rebus 2 bji pagi pastu mnun susu. try ah.