Hingus/lendir/kahak

Hai, mau tnya mcm mana cara buang hingus/kahak/lendir d leher anak sy. Kdg2 dia sepertinya tertelan dan terus sukar bernafas, tidak selesa lagi satu tidur malam pun tak berapa selesa. #1stimemom #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

sy gune krim youbaby..kahak kuar dlm muntah ssu..start dr lahir smpai 10 bln xpernah afe kahak or batuk

pn boleh try eo R.C mmg elok utk system pernafasan 🤗 boleh pm sy www.wasap.my/60129876070/rceoyl