Hai mamy..

Hai mamy...nak tanye ada tak mamy2 masa 1st trimester badan jadi lesu2 mengantuk kira masa....ape mamy2 buat nk atasi masalah nie...j

21 Balas

sy la tu,sblm taw preg elok je aktif,tau je naik 2 line tba2 xlarat buat semua benda smpai beranak🤣...setiap masa mngntuk xlarat sakit badan..

sy pun gitu sis..strt dr 6 mggu letih memanjang tido ja keja nya 😂. enjoy ja la sis... nanti kurg jugak alahan nya.. sbr ok 🫰

sy pernah rasa mcmni masa ank pertama..tak tahu mengandung masa tu.. kemain letih..keje nak tidur je.. bangun kul 2.30petang😆

sy pon sama. tapi masa tu still taktau kata pregnant. sampai husband pon pelik sbb asyik tido je🤣

First mmg normal sis even kita try avoid pun sama. Saya layankan anje sbb sec trimester trus ok

sye! da la tyme tu masih bkerja.. memg kne paksa tahan mata..

Perkara biasa,,hahahaha layan je la ,,apa boleh buat,,

tidur satu-satunya cara jngn lebih"plk bila tidur tu

atasi dengan tidur tidur tidur 🤣🤣🤣

Normal.. duduk baring je keje