Buah pinggang baby bengkak

Hai mamy² semua nk mintak pengalaman mamy² semua Td sy pergi klinik untuk buat scan baby ,kandungan sy 36week 3day . Dokter kata buah pinggang baby sy bengkak,mmg dokter ada kata jangan risau sangat ada kemungkinan buah pinggang tu boleh surut bila baby lahir ,tapi saya bagai ibu mesti akan Risau . Ada tak yg ada masalah sama macam nie .

Buah pinggang baby bengkak
19 Balas

Allah.. semoga baby ok sihat walifiat & moga dipermudahkn smua urusan

Allahhu . semoga baby diberikan kesihatan yg baik.. ..

Xde pengalaman lagi. Semoga dipermudahkan segala urusan

Moga bayi sihat dan ibu selamat melahirkan

Allahu ,,moga dberi ksmbuhan pd bby ..

ya Allah..😦smoga baby cpat smbuh

moga baby sihat hendaknya

smoga baby baik2 shja ..

semoga bby sihat sll