pengalaman mamy semua

Hai mamy semua . Ade tak mamy kt sini yg ade pengalaman baby membesar tidak ikut minggu . Tadi saya pergi scan baby . Sepatutnye usia baby harini dh 18w . Tpi bila scan baby besar seperti usia 16w shj lepas tu sonografer tu detact ade fibroid tpi xbesar dlm ukuran 1cm shj . Esok baru nk ke kK . If mamy ade pengalaman boleh saya tahu yg baby mamy ok atau tidak? terima kasih .

1 Balas

Normal kalau lari minggu biasanya..sy pnh scan lari seminggu tp baby besar dr jangkaan la..skng 38w dah elok sama..