Keluar jelly di kemaluan

Hai mamy normal ke keluar jelly cmni.. sebelum ni ada keluar juga cmnintp xbyk.. Harini MCM byk pulak jelly ni.. sy 30week 5hari

Keluar jelly di kemaluan
4 Balas

selalunya kalau lepas bersama dan husband lepas dalam dia akan jd lendir banyak mcm tuu..saya ada tanya Dr jugak pasal ni..Dr ada nasihatkan kalau tak sampai 37week lagi, jgn bg husband lepas dalam..sbb akan tgkatkan contraction n jd punca baby mengeras sbb baby detect ada benda lain kat kawasan diaa😅

9mo ago

terima kasih sbb share sis ,, patutlah 2-3 hari ni kerap sgt mengeras perut rupanya sbb bnda tu jugak ..

ade bersama ke ? sye pernah jgak cmni tpi leps bersma je jdi mcm nin

mcm lendir je tu.. cuba awk bgthu nurse kt kk awk

tu keputihan.