Birdnest Bortanica

Hai mami² semuasaya baru preggy 7w, belum buka buku pink lagi.. nak tanya boleh ke kalau saya nk makan birdnest ni ? ada apa² effect tak kat kandungan ?#seriusnanya #ingintahu

Birdnest Bortanica
2 Balas

klu boleh elakkan .. herb ginseng jamu2 x sesuai .. stop ambil supplement tambahan yang bukan utk pregnant mommy.. banyak makan real food buah n sayuran.. folic acid / obimin paling terbaik sementara nak tunggu bukak buku pink… minum susu n air putih banyak2 .. semoga bermanfaat 😊