Birdnest Bortanica

Hai mami² semuasaya baru preggy 7w, belum buka buku pink lagi.. nak tanya boleh ke kalau saya nk makan birdnest ni ? ada apa² effect tak kat kandungan ?#seriusnanya #ingintahu

Birdnest Bortanica
2 Balas

klu boleh elakkan .. herb ginseng jamu2 x sesuai .. stop ambil supplement tambahan yang bukan utk pregnant mommy.. banyak makan real food buah n sayuran.. folic acid / obimin paling terbaik sementara nak tunggu bukak buku pink… minum susu n air putih banyak2 .. semoga bermanfaat 😊

terang2 dh tulis tu ade ginseng. ans ginseng panas, boleh menyebabkan keguguran. tolong elakkan semua produk yg ade herba ke jamu ke anything yg memanaskan badan. and tolong jgn mkn sebarangan supplement ke ubat ke ape2 jela yg x diiktiraf and xde consult dgn doctor.

1y ago

oo ok sis.. saya tak tahu pulak pasal ginseng tu panas, sebab tu saya bertanya☺️anw, tq for your respon.