Ade tips tak?

Hai mami2 semua! Sy tgh pregnt 8weeks. Alahan sy teruk. yg paling xbest ya.. sy xbole masuk bilik air.. masuk bilik air je loya mesti muntah.. apatah lagi nak gosok gigi cuci muka semua.. mami2 ade tips tak mcmana nak atasi masalah ni?#pregnancy #advicepls #pleasehelp

12 Balas

waiting for any tips... mengalami masalah sama dah tak ingat sejak bila tp skrg dah trimester 3.

3y ago

Cuba bau atau sapu guna organic coconut oil mmg bantu kurgkn morning sickness. Sy dh 35w. Pn kdg ada lagi mual bau2 ni