Uri Dibawah

Hai mami semua..sy skrg preg 16mgu 4hr..td g scan dekat kk.. Doc cakap uri sy kat bawah. Normal ke cmtu??Sy agak risau bila doc ckp cmtu sbb sy 1st preg..ada x siapa2 pengalaman mcm sy?

17 Balas

Hi, sy diagnosed uri kt bawah masa week 15. Masa tu ada spotting brownish dah seminggu, pastu cam sakit jugak bila dr duduk nk berdiri and berdiri nak duduk. Tapi ada harapan nak naik tu, try sujud lama sikit. Sy sekarang dah week 30, alhamdulillah uri dah naik.