Baby 7 bulan

Hai mami, nak tanya sikit boleh? Sy agak keliru sikit untuk pemkanan ank 7 bulan, cara pemkanan dia tu mcm mna ye? Dia mcm 6 bulan jugak ke? Kena ada 4DR jugak ke ?#bantusharing

3 Balas

Hi boleh upgrade sedikit. Kalau masa 6 bulan texture terlalu hancur dan tak banyak bahan. Mommy boleh buat kasar sedikit dan letak lauk dan beberapa jenis sayur. As long minum air. Tapi kena try bagi sedikit sedikit since kena test allrgy anak juga

1y ago

Oh okay sis baik, sy try buat