Due 29/9 apa yg mama mama semua tngh rasakan

Hai mama2 smua ada yg due sma tak . Blh kongsi apa je yg sedang mama2 rsakn .

16 Balas

Due sy 28/9 tp ni mcm nk pujuk kluar sakit pinggang da rse berat je nk berjalan mcm mne nk exercise jalan byk2..trmengah2..tdo jgn ckp la xslse klau nk pusing mcm amek side nk pusing kanan or kiri ahhaha serba xkne kalau siang nk rehat baring sje mcm xboleh nk berjalan kena gigih tahan sakit menegang to😂😅

samalah due 29/9 juga susah tido malam pastu asyik mengeras je perut bila nak kencing mengeras yaamat sakit tgh sedap tido mlm masatu trjga nak kencing pastu dah bngun xleh tido ..moga baby kuar awal lah berharap sgt xdelah nnti sakit pksa bersalin klo overdue

Saya pun 29/9...Harap sangat turun tanda sblom due date.. Risau kalau kena induce..Nak baring pun serba tak kena la.. Skrg bontot kiri pulak naik ruam2... Aduhh 😂😭😭😭 lagi nak nangis rasaa..susah nk duduk smuaa.. Hmmm bertabah je lahh

Skunk ni 38week...due 30/9..skunk ni tido x selese..mlm2 kki sllu cramp..perut pn cramp..tulang ekor da mula rse mcm mengembang je..xblh bediri lma2 pngg jd sgt2 lenguh..baring pn kdg rse sesak..

sy due 30/9 . perut kerap mengeras 10minit sekali . tp hritu pergi hospital belum ada bukaan. doktor pesan awal dah kalau makin kuat pergi hospital . tp 3cm bukaan bru dpt masuk wad

8mo ago

kenapa kena serah diri ? sy dia bgi masa lagi 7hri kalau 30hb x bersalin . 7hb kena induce

sama sy due 29/9 jugak.. susah nak tido malam, makin susah nk berjalan, perut asik mengeras, rasa senggugut smpi pinggang tp tk kerap (braxtonhicks) mungkin 🤭🤭

9mo ago

Xpela bagi la dia kemas2 dlu apa yg ptut dalam peyut ni.. Kita smbung jela exercise smpai bersalin🤣

samaaaaaa..29.9 ..skrg bjln bnyak,rasa sakit di peha ni haa..blkg bdn mcm biasa lah sakit lenguh😆.19hb ni scan,kalau bby besar,dpt tarikh bsalin la agknya..

sama due kita..37w1day huhu. bby selalu mengeras ..nk berjlan pon dh ssah... nkpg keje pon mls ni.huhu xsbar nk bersalin dah

sama due tp kena czer 15hb 🥶 14hb serah diri. now xde tanda2 ape lg 😣 haha kalau bole nk je bby keluar awal sbb xlarat

due 17/9 tapi masih seronok berjoget dlm perut mama🤭🤭 kakaknya dlu 41w1d bru kluar itu pun kena induce🫣🫣

9mo ago

ye ke sy ank pertama lahir pramatang 35 w4d yg ni xda tanda2 lgi . hrp dya kluar dlm 37w ni lh sbb badan dh makin berat