Pantang vs spaghetti

Hai mama semua. Saya tengah berpantang anak pertama. Saya nak tanya masa pantang ni boleh ke makan spaghetti carbonara atau spaghetti bolognese.?

Pantang vs spaghetti
16 Balas

mengikut dalam pantang bersalin..kalau boleh makanan yang berminyak rasa nya tidak boleh sis..tpi tngok kepada kesesuaian diri masing² lah.kalau saya Times berpantang sentiasa makan bubur dngn sup je smpi lah habis berpantang.habis berpantang pon selang seminggu baharu bolh makan makanan yang berminyak MCM makanan yang bergoreng² lah..MCM ayam goreng,ikan goreng,Mie goreng..makan bubur dngn sup pon..sup kdng saya tak bubuh minyak kdng² saya bubuh tapi tak banyak sedikit sahaja..

2y ago

ape kesan kalau makan makanan yg berminyak ? boleh share ?