Ubat batuk

Hai mahu tanya ubat batuk ini sesuai ke untuk mengandung

Ubat batuk
7 Balas

hi there. better amik prospan (kandungan ivy leaf) sbb dah state selamat utk pregnant mom. atau awak boleh bukak kotak tu then baca ada leaflet kertas yang berisi maklumat kandungan dsb. cuba cari perkataan pregnancy/breastfeeding. selalunya dia akan bagitahu safe or tak :)

kalau pregnant better amek prospan ataupun jenama herbion tp jenis herba jugak. dr sarankan yg tula kalau utk pregnant . sy dlu 3 mnggu btuk ble mkn ubt btuk jenis prospan alhamdulillah

kalau batuk boleh guna ubat batuk hurix madu . sbb doktr sy cakap boleh guna tu wkatu pregnant

baik tanya doktor atau ahli farmasi, sebab dorg lagi pakar dalam bidang nie.

time pregnant nak makan or ambil sebarang ubat kena consult dgn doc dulu sis

ambik ubat dgn saranan doktornsahaja kalau sayangkan kandungan.

cofcare xboleh utk ibu hamil