Boleh pregnnt tak kalau suami....

Hai maaf soalan sensitif sikit 😌 kalau bersama dgn suami then pancut luar boleh jd preggy dak? Sbb sy dh lewat period 3 hari.. risau plak 😅 then perut byk kali rsa cramp mcm nk period tp xdak pn #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #jgnkecam

2 Balas

It's okay, tapi kalau sperms x masuk dlm then mcm mana boleh pregnant 😅 maybe period delay due to hormone changes, stress ataupun makanan yg x seimbang depends. I pernah period delay 3 atau 4 hari juga. Nanti sis monitor kalau period langsung x dtg, boleh ke klinik wanita.

3y ago

bole sist...sbb sperma bole keluar sikit time ada kat dlm...time kita main tu suami kita akn keluarkn sperma sikit...sy ada dengar dokter ckp mcm tu

Boleh jd juga sis. Sebab sy pernah baca even pancut luar kalau x guna protection (condom contohnya) boleh jd sperm akan masuk dalam