Inverted nipple & susu

Hai, maaf saya nak bertanya di sini. Saya inverted nipple. Bila guna pam susu, keluar macam ni. Setiap kali pam, ada keluar seperti lendir bukan cecair susu. Ada yang berpengalaman macam ni? Boleh ke “susu” ni diberi kepada bayi? Terima kasih. #pleasehelp

Inverted nipple & susu
2 Balas

puan baru lepas bersalin ke? boleh tgk gambar tu untuk tengok jenis susu yg akan keluar dari masa selepas bersalin. kuning mcm tu selalunya colostrum. kalau gambar tak jelas boleh google

ni macam colostrum puan..bagus untuk baby