Period 2 hari

Hai maaf nak tanya . Ada x yg ada experience period 2-3 hari je. saya bulan ni period lewat sikit and 2 hari je heavy haid. Lpstu hri ke 3 xkluar da. Kepala sket + perut mild cramp. sye bru 2 bulan lebih kwen, maybe hormon kn tpi period start dri bulan lps mkin pendek hari nye. Ada tips tak mcm mne nk stabilkn hormon atau lawaskan haid . Tq 🥲#ingintahu

2 Balas

mcm sy period tk regular, jumpa doc then doc bagi ubat untuk bleeding dan hormon. lepas makan terus ok

2y ago

ohh yeke. sye period regular .xpernah mcm ni. mngkin hormon berubah lps kwen . oraitt .tq sis

Better jumpa doktor

2y ago

🤲🌻👍