Gatal2 dkt miss V

Hai korg. Sy tgh preggy 18week. Miss v sy gatal2 merenyam teruk. Dh 3 hari buat sitz bath tk jalan. Kdg2 rasa mcm melecet terbakar. Ada tips lain tk 😭

2 Balas

Sama mcm saya sis, terus gi klinik bagitahu doktor, diorg ambik sampel keputihan tu, dapat result jangkitan kulat. Dapat ubat antibiotik & ubat insert. Lepas beberapa minggu jadi balik, skrg saya amalkan minum air barli, penat kalau tiap2 kali jadi mcm tu nak gi klinik.