33w (firstmom)

Hai korang. Normal ke utk 33w ke atas ni baby kurang gerak waktu malam ye? Ke mmg dia tidur je? Kita usik2 pun cam takda respon je

5 Balas

kalau makin kurang gerak puan kena pergi ke hsptl asap tuk dptkan rawatan kadar segera tuk doc pantau dan chck bagaimana keadaan bby dlm kandungan..mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

Mommy, kalau rasa pattern pergerakan anak lain daripada kebiasaan pergi je check.

bby sy tbalik mlm pula dia aktif, mumy klau tak sdp hati pegi je hosp

sebelum ni gerak ok?