keputihan pada 7weeks

hai, keputihan nak koko2 tu normal ke? sorry saya first time pregnant so tak tahu. kandungan baru 7weeks. kalau ada yg tahu sudi2 la jawab ye. terima kasih 🤗#pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Saya pon ada jgk tpi ckit jaa tpi tya dktor dya kata pgmbilan ayaq masak kurang so kna minum ayaq byk bgi stabil blik.. Alhmdulilah kputihan kurang kaler dya.. Cmaa klau buat kja lbih ckit dy akn kluar kler kuning 😅 tpi ckit ja..

3y ago

betui jugak noh. saya cuba buat camtu pulak la. terima kasih sis sudi kongsi

better jumpa Dr sis